De enorme aantrekkingskracht van de “Spijlbus” komt niet zomaar uit de lucht vallen. Met zijn opvallende verschijning tovert dit busje bij vrijwel iedereen een glimlach op het gezicht. Bij de een komen jeugdherinneringen boven drijven, en de ander gefascineerd door de imposante “V”-neus met het bekende VW-embleem.

Het is dan ook niet mogelijk om je ongezien van A naar B te bewegen zonder de ontvangst van: knipperlichten, getoeter, duimpjes, complimenten bij het stoplicht en tankstations en ga zo maar door. Je ontkomt er gewoon niet aan! Een rijdende tijdcapsule die een blijvende indruk achterlaat bij jong en oud.

Onze “Bruine” Volkswagenbus uit 1965 biedt ruim plek aan 2 personen (of 2 volwassenen + 1 kind) die voorin de cabine kunnen plaatsnemen.

Een unieke mogelijkheid is dat er tijdens de bruiloft zelf mee gereden mag worden! En last but not least… ’s avonds is deze trouwauto ook nog eens inzetbaar als Photobooth! Je hoeft dus niet verder te zoeken, alle opties zijn aanwezig!

Let wel: De chauffeur zal voorafgaand aan de bruiloft of indien er nog tijd is op de dag zelf een testrit maken met de bruid(egom). Dit met enige uitleg om vertrouwd te raken met het voertuig. In 1965 bestond er helaas nog geen ABS of stuurbekrachtiging…

Check hier onze tarieven of stuur ons een bericht via het contactformulier.