Met trots presenteren we jullie onze nieuwste Volkswagen T1 waarin plek is voor maar liefst 9 personen, inclusief privé-chauffeur!

‘Geboren’ in Duitsland in 1967 waarna de bus is verscheept naar St. Louis (USA) waar hij de rest van zijn leven zou doorbrengen… tot 2020!

Na jaren te zijn blootgesteld aan de weerselementen in Amerika werd de bus opgemerkt en verscheept naar Nederland. Daar wachtte ons de monsterklus om de in eerste instantie opgegeven bus weer terug te brengen in zijn oude glorie alsof hij net uit de fabriek kwam rollen. Het resultaat mag er zijn!

We hebben inmiddels een geweldige aftrap gehad van de eerste bruiloft in deze “Seeblaue” Volkswagenbus. Een groot succes met een gezellig bruidspaar die samen met hun kinderen deze dag niet zo snel meer zullen vergeten!

Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld uit de vele opties waarvoor deze bus kan worden ingezet. Van een chique entree op een galabal tot hét ideale vervoer om een nieuw product te promoten. Mochten jullie zelf nog een ander idee hebben dan is het voor ons een leuke uitdaging om hierin mee te denken!

En voor wat de titel betreft:

“Seeblau” en “Kumulusweiß”… De twee hoofdkleuren waaruit deze tot in de detail gerestaureerde volkswagenbus bestaat en zoals beschreven in het originele geboortecertificaat uit 1967.

Tevens is de bus voorzien van een zgn “deluxe” interieur welke de bus een luxe uitstraling geeft met meerkleurige bekleding en chromen sierlijsten!

En zo stond hij in de brochure van 1967!

Check hier onze tarieven of stuur ons een bericht via het contactformulier.